

Zgrzewarki tacek, czyli urządzenia do pakowania (traysealer). Dania na wynos. To optymalizacja kosztów w każdej kuchni. Umożliwiają serwowanie na specjalnie zafoliowanych tackach dań na wynos. W połączeniu z systemem zamówień on-line lub telefonicznym to dla każdego biznesu gastronomicznego optymalizacja kosztów oraz zwiększenie sprzedaży.
Mają bardzo szerokie zastosowanie, można za ich pomocą pakować produkty różnego typu. Są to np. wyroby mięsne, drób, kiełbasy, ryby i owoce morza, ser, warzywa oraz wiele innych. Pakowanie na tackach produktów przeznaczenia spożywczego i nie tylko jest dzięki nim szybkie i wygodne. Pakowane wyroby nie uszkadzają się, ani nie zgniatają. Co więcej, zgrzewarki tacek, jakie oferujemy, dają możliwość pakowania produktów o różnej konsystencji i stanie skupienia – od stałych i sypkich, nawet po płynne.
Co wyróżnia zgrzewarki tacek marki CAS:
Typowe zastosowania:
Opis
Model | Ręczne Zgrzewarki tacek - traysealer CDS-01 |
Czas nagrzania (min) | 8-10 |
Czas zgrzewania (s) | 2 |
Maksymalna średnica folii | 140 |
Masa brutto (kg) | 19 |
Masa netto (kg) | 18 |
odcięcie folii z rolki po długości | Tak |
Pakowanie tacek do rozmiaru tacki (mm) | 250x175x100 |
Szerokość folii (mm) | 180 |
Szybkość pakowania (taca/min) | 6-8 |
Wymagania elektryczne | 1P/220V/50HZ |
Wymiary urządzenia (mm) | 525x256x250 |
wysokość urządzenia po otwarciu | 655 |
Zużycie energii - moc grzewcza (kw) | 0.7 |